6 makkelijke en effectieve content ideeĆ«n om de online zichtbaarheid van jouw lokale onderneming te vergroten!šŸš€

Iedereen weet dat het vergroten van jouw online zichtbaarheid via sociale media als Facebook of LinkedIn een effectieve manier kan zijn om je bereik te vergroten. Maar wat moet je dan zoal gaan posten? Ik heb 6 makkelijke, maar toch effectieve content ideeƫn op een rijtje gezet!

1. Reviews!
Laat een van je klanten eens aan het woord, post een review van een klant en leg vervolgens uit wat jij in deze case hebt gedaan.

2. Laat je product of service eens zien.
Misschien een voor de hand liggende tip maar zeker niet een onbelangrijke! Laat eens zien wat je doet of wat je verkoopt, zo krijgen mensen een duidelijker beeld van jouw onderneming.

3. Een kijkje in de keuken.
Een leuke opvolger op tip nummer 2 kan een kijkje in de keuken van zijn, laat eens zien hoe je te werk gaat. Een dagje achter de schermen van…. 

4. Wie ben jij? Laat je team eens zien!
Deze gaat ook goed gepaard met tip nummer 3, wie ben jij en wie zijn de mensen in jouw team? Mensen doen immers zaken met andere mensen en niet met producten of diensten.

5. Hoe moet dit precies?
Informeer je klanten met een How-to video, laat ze zien hoe jouw potentiĆ«le klant jouw product of dienst moet gebruiken. Dit is zeker een goede tip als jij een onbekender of complexer product aanbiedt. 

6. Expert tips en tricks.
Jij bent de expert van jouw product/service, deel eens wat tips en tricks van wat jouw publiek hier allemaal mee kan doen! Maak mensen nieuwsgierig en nodig ze uit voor een gesprek.

Klaar om jouw lokale onderneming naar een hoger niveau te tillen? Laten we eens praten over hoe we samen de kracht van lokale marketing kunnen benutten! Stuur mij een berichtje en laten we samen in contact komen!

#LokaleBedrijven#marketingonline#OnlineAanwezigheid#FacebookAdvertenties

Deel via:

Meer artikelen

4 Online Marketing Kansen Voor Makelaars!

In het digitale tijdperk is het landschap van onroerend goed getransformeerd, waardoor er een overvloed aan online marketingmogelijkheden voor makelaars is ontstaan. De komst van digitale marketing heeft niet alleen

Stuur ons een berichtje!